Despre noi
...

Oferte imobiliare pentru spații de închiriat, de vânzare și cumpărare

  Drumul pe care noi am ales să mergem, încă din 2003, a fost unul dedicat ție și proiectelor tale imobiliare. Ne dorim să fim alături de tine, indiferent de tipul ofertelor imobiliare alese, oferindu-ți instrumentele concrete pentru a cumpăra, a vinde sau a închiria proprietăți imobiliare.

  Cum te putem ajuta

  Achiziționarea primului apartament sau cumpărarea primei case sunt proiecte importante în viața ta. De aceea, noi îți oferim soluții testate, ușor de utilizat și înțeles, pentru ca tu să te poți bucura din plin de apartamentul sau casa ta.

  Păstrându-ne aproape de misiunea noastră am ajuns să avem ca parteneri importanți firme și agenții de imobiliare chiar din orașul tău! Astfel, vei putea beneficia de o gama largă de schimburi imobiliare - fie că este vorba despre închirieri apartamente, închirieri case, vânzarea acestora sau cumpărarea lor - dar și servicii profesioniste.

  Pentru a te ajuta pe parcursul căutării tale, îți oferim prin intermediul ImobiliareOferte câteva funcționalități în cadrul selecției. Astfel, te poți folosi de următoarele funcționalități pentru a:

 • salva căutarea cu proprietatea imobiliară dorită
 • a vizualiza ofertele
 • a adăuga un anunț de vânzare/cumpărare/închiriere
 • dar și de a descoperi alte oferte
  De ce să ai încredere în noi? Iată valorile noastre!

  Valorile noastre reprezintă mai mult decât o înșiruire de principii - ele dau forță echipei, ne ajută să ne păstrăm viziunea focusată spre obiectivele noastre, ne definesc munca și ne modelează cultura.

 • Partenerul este, tot timpul, în centrul muncii noastre! Grija și respectul pentru partenerii noștri este mereu top-of-mind indiferent de acțiunea întreprinsă.

 • Domeniul imobiliar nu este întotdeauna ușor de înțeles. Noi facem lucrurile mai simple! Astfel, prin intermediul ImobiliareOferte încercăm să oferim utilizatorilor noștri cele mai bune soluții - atât în cadrul acțiunilor de vânzare/cumpărare/închiriere a imobiliarelor, cât și în cadrul serviciilor conexe domeniului. Dacă îți dorești să descoperi o gamă variată de oferte și pentru terenuri, atunci te invităm să arunci o privire pe site-ul nostru partener - www.ofertaterenuri.ro

 • Ne dorim să fim mereu mai buni! Suntem neobosiți în căutarea unor modalități noi de a ne ajuta clienții. Ca promotor în industria imobiliarelor, ne dorim să ridicăm standardele promovării în mod constant. Învățăm din greșeli și ne asumăm riscuri calculate.

 • Doar împreună putem reuși. ImobiliareOferte ne unește într-un scop comun - pe noi, Partenerii noștri și Utilizatorii! Astfel, ne asumăm un angajament comun bazat pe integritate, onestitate și diversitate. Suntem deschiși diverselor stiluri de gândire, preluăm, personalizăm și aplicăm cele mai bune idei, pentru un rezultat benefic pentru toate părțile implicate.

  Ai acces 24/7 la toate datele imobiliarului tău, prin intermediul aplicației noastre. Astfel, de oriunde te afli și indiferent de oră, vei putea:

 • Obține informații despre proprietatea ta

 • Avea acces la datele de contact ale furnizorului tău de servicii

 • Viziona informații despre proprietățile recente

 • Rămâne informat cu privire la știri, statistici și informații din domeniul imobiliar

Install App

Tap the Share icon at the bottom of the screen. Scroll down to the list of actions and tap Add to Home Screen.