...

Oferte imobiliare pe piata imobiliara

  Drumul pe care noi l-am ales in anul 2003 a fost sa fim alaturi de tine in orice proiect imobiliar ai incepe. Ne-am angajat sa oferim instrumente concrete pentru tine, astfel incat sa poti cumpara, vinde sau inchiria drepturile asupra oricarei proprietati cat mai facil si iti expui fiecare proiect la maximum.

  Achizitionarea unei case sau inceperea unei afaceri sunt proiecte importante in viata ta. De aceea, indiferent de nevoile si ambitiile pe care le ai, suntem aici pentru a-ti oferi solutii testate, astfel incat, sa depasim impreuna provocarile pe care le ai.

  Cu aceasta misiune, ca obiectiv, am ajuns sa avem parteneri cele mai importante agentii imobiliare din orasul tau, promovand astfel o gama vasta de proprietati si servicii profesioniste intr-o lume aflata intr-o evolutie continua. Numele partenerilor nostri este cunoscut de sute de mii de clienti si deservesc primele locuri din topurile destinate companiilor.

  Pentru ca nevoile tale sunt variate, iar noi vrem sa iti fim alaturi, am creat functionalitati care sa te ajute sa iti desfasori proiectul imobiliar in cele mai bune conditii:

 • Cautari salvate
 • Oferte salvate – Favorite
 • Oferte ascunse
 • Postare proprietati - Proprietatile mele

  Suntem o optiune serioasa destinata promovarii imobiliare datorita loialitatii noastre fata de valorile in care credem. Ele dau forta echipei noastre. Tot ele ne sprijina in momentele care conteaza cel mai mult. Valorile noastre:

 • Punem Partenerul in centrul a tot ceea ce facem! Grija si respectul fata de parteneri sunt in centrul tuturor actiunilor noastre. Ne definesc munca si ne modeleaza cultura, transmitand incredere Utilizatorului si comunitatii.

 • Facem lucrurile mai simple! Serviciile conexe domeniului imobiliar nu sunt intotdeauna usor de inteles. De aceea, cautam mereu modalitati simple de a oferi utilizatorilor nostri cele mai bune solutii.

 • Vrem sa fim cei mai buni! Suntem neobositi in cautarea de modalitati noi si mai bune de a face lucrurile. Ca promotor in industria noastra am ridicat standardele promovarii imobiliare in mod constant, am preluat riscuri calculate si am invatat repede din greseli.

 • Reusim impreuna cu Partenerul si Utilizatorul nostru! Uniti de acelasi scop, ne asumam un angajament comun pentru onestitate, integritate si diversitate. Suntem deschisi incluziunii, preluam si aplicam cele mai bune idei de la fiecare Partener sau Utilizator.

  Pentru ca ne dorim sa facem experienta ta cu noi extraordinara, am dezvoltat o aplicatie care sa te ajute suplimentar atunci cand ai nevoie. Ai acces 24/7 la:

 • Informatii despre proprietatile tale

 • Datele de contact ale furnizorului tau de servicii

 • Informatii despre proprietatile recente

 • Stiri, statistici si informatii ca TU sa iei decizia "corecta"

  Te invitam sa faci cunostiinta cu aplicatia noastra. Dotata cu inteligenta artificiala, aplicatia IMOBILIAREOFERTE se comporta ca un partener de discutie uman, care te insoteste oriunde si intelege cand doresti sa prelungesti dialogul pentru a afla informatii noi.

  Astfel, informatii din domeniul imobiliar sunt explicate intr-un limbaj prietenos si prezentate intr-o forma utila si usor de parcurs.

Install App

Tap the Share icon at the bottom of the screen. Scroll down to the list of actions and tap Add to Home Screen.